Om os

SoMe-medarbejder til STV (deltid)

Hvis du synes, at det kunne være sjovt at arbejde med SoMe omkring TV-programmer, så er du måske vores nye SoMe medarbejder. I første omgang med særligt fokus på Aftenshowet og Danmarks Indsamling til DR1.

Om dig :

– Du har erfaring med at lave succesfulde SoMe kampagner, hvor du genererer kliks, likes og følgere, fordi lige præcis du har fået de helt rigtige idéer.

– Du er særligt dygtig til at lave videoer – måske kan du ligefrem lave dem selv, fordi du er en énmandshær, der mestrer både manus, instruktion og klip.

– Du har en forståelse for, hvordan videoer og opslag skal have en selvstændig berettigelse – og ikke bare er TV-trailers og resuméer af programmer.

– Du har lyst til at arbejde med at udbrede TV-programmer til de Sociale Medier.

– Du har indgående kendskab til algoritmerne, og hvordan man arbejder op imod de vigtigste SoMe platforme : Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, Twitter.

– Du kender dine brugere –  både de yngre og de ældre.

– Du kan skabe universer omkring indhold.

– Du kan arbejde selvstændigt.

– Din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig, din track-record betyder alt; måske er du allerede en etableret og bred influencer.

Om os :

– Bermuda er et uafhængigt TV-selskab, ledet af dygtige TV-folk med særlig erfaring i daglige aktualitets talkshows og livsstil. Se mere her: bermudaproduction.com.

– STV er et af de største uafhængige danske produktionsselskaber, som laver en bred vifte at indhold. Se mere her : stv.dk

– Sammen har vi et kreativt miljø med fokus på værdier om, at vi skal passe på hinanden og skabe unikt kvalitets-indhold til alle platforme.

– Udover at arbejde med SoMe specifikt med DI og aftenshowet, vil du ligeledes blive inddraget i udviklingen af SoMe strategier på en vifte af andre programmer. Samt udvikling af SoMe strategier på eksisterende programmer som f.eks. Klassen og Sporløs, DR.

– Hensigten er at opgradere stillingen til fuldtid senere.

I din ansøgning, vil vi gerne modtage dit CV, samt links til nogle af de blændende kampagner, du allerede har lavet. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programdirektør på STV, Maria Thastum: maria@stv.dk/40845454. Ansøgningen skal fremsendes til maria@stv.dk senest 09/7-2018