Om os

Nyuddannede journalister og tilrettelæggere

Vær med til at udvikle nye TV-formater, alternative mediesamarbejder og content
marketing hos STV Production og Mayday Film

STV Production og Mayday Film vil sammen skabe en udviklings- og talentgruppe med udgangspunkt i vores Odense-afdeling. Derfor søger vi nyuddannede journalister eller medietilrettelæggere. Arbejds- stedet er delt mellem Odense og København. Du skal være med til at udvikle og producere journalistiske programfor- mater. Du vil også komme til at arbejde med at skabe spændende AFP-samarbejder mellem virksomheder, fonde, institutioner og kommercielle tv-kanaler og streamingtjenester. Du vil desuden kunne anvende dine journalistiske værktøjer til at skabe fortællinger, som gør brands mere tydelige eller forståelige, herunder at vise nye veje med anvendelse af forskellige begreber som cross-marketing, content marketing eller nye teknologier. Vi ønsker også at skabe relationer til virksomheder eller organisationer om web-tv/streaming eller filmbaserede SoMe aktiviteter. Du er ikke alene, men vil komme til at arbejde sammen med vores team af erfarne producere baseret i vores afdelinger i Odense, Aalborg og København. Du kommer til at arbejde på en arbejdsplads, der sætter fælleskab og faglighed højt, og hvor vi har det sjovt hver dag.

Vi tilbyder dig:

  • Gode kolleger, som altid er klar til gensidig sparring
  • Selvstændige opgaver
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Godt socialt sammenhold

Profil:

Vi søger nyuddannede og journaliststuderende eller medietilrettelæg- engagement og respekt for de medvirkende og for seerne, der driver selskabet. Uanset om det er til broadcast, streaming eller store events. STV er endvidere moderselskab for datterselskaberne Stream & Co AB i Stockholm samt Mayday Film A/S i Danmark. Mayday Film udvikler og producerer corporate video og reklamefilm fra afdelinger i Odense, København og Ålborg. Maydays større kunder omfatter bl.a. BMW, Microsoft, Jyske Bank, Ørsted (Dong Energy), Danfoss, Legoland, MATAS, Bunker Holding, BESTSELLER, AIDS-Fondet– samt en række af landets væsentligste reklamebureauer. Ansøgning: Udover din korte ansøgning og dit CV, vil vi bede dig aflevere en del af din ansøgning i form af en video. Du bestemmer selv, hvad din video skal indeholde, og hvordan den skal skrues sammen. Bare den giver et billede af dig som person, og hvordan du fortæller med billeder og lyd. Vi kigger ikke på teknisk kvalitet – en mobilvideo er helt fin. Mail din ansøgning inden 7. maj til ma@stv.dk 2 gere i sidste del af deres studie. Du skal være nysgerrig, have lyst til at lære, være engageret og gerne have sans for den gode og relevante historie. Ide og fortælling er konge. Erfaring fra f.eks. tv-produktion er en fordel, men ikke afgøren- de. Din vigtigste ressource er dig selv, dit drive og lyst til at skabe egne projekter i samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Om os:

STV Production A/S er et af Danmarks største uafhængige produk- tionsselskaber. Vi arbejder med udvikling og produktion af originale danske TV-formater indenfor genrerne factual entertainment, scripted, dokumentar, livsstil, underholdning, comedy & kultur.
I alle tilfælde er det passionen for at fortælle historierne med maksimalt engagement og respekt for de medvirkende og for seerne, der driver selskabet. Uanset om det er til broadcast, streaming eller store events. STV er endvidere moderselskab for datterselskaberne Stream & Co AB i Stockholm samt Mayday Film A/S i Danmark. Mayday Film udvikler og producerer corporate video og reklamefilm fra afdelinger i Odense, København og Ålborg.Maydays større kunder omfatter bl.a. BMW, Microsoft, Jyske Bank, Ørsted (Dong Energy), Danfoss, Legoland, MATAS, Bunker Holding, BESTSELLER, AIDS-Fondet– samt en række af landets væsentligste reklamebureauer.

Ansøgning:

Udover din korte ansøgning og dit CV, vil vi bede dig aflevere en del af din ansøgning i form af en video. Du bestemmer selv, hvad din video skal indeholde, og hvordan den skal skrues sammen. Bare den giver et billede af dig som person, og hvordan du fortæller med billeder og lyd. Vi kigger ikke på teknisk kvalitet – en mobilvideo er helt fin. Mail din ansøgning inden 7. maj til ma@stv.dk