Ny Digital producent på STV

Ny producent skal styrke selskabets satsning på affordable fiction og det digitale område.

STV henter Andreas Bense som har en fortid som redaktør hos DR Ung og som digital producent hos Wibroe, Duckert & Partners.

“I takt med at langt hovedparten af alt indhold indtages digitalt, især i de yngre målgrupper, mener vi det er nødvendigt med et endnu stærkere digitalt ben – det får vi med Andreas Bense. Derudover kommer Andreas med en bred erfaring, som kvalificerer ham både indenfor fiktion og non-fiktion” udtaler programdirektør Maria Thastum


Andreas Bense skal udover det digitale fokus bidrage til den fortsatte udvikling af genren Affordable Fiction, hvor han vil blive involveret i udviklingen både i Danmark, Norge og Sverige.

Andreas kommer  i det daglige til at referere til Fiktionschef Maria Hee, som udtaler: ”Med tilføjelsen af Andreas Bense får STV en kapacitet, som er vant til at tænke ud af boksen og udfordre konventionerne og som samtidig kan træde ind både som producent, showrunner og udvikler.”

Andreas Bense siger “STV er en spændende virksomhed, som fra første møde har gjort et glimrende indtryk og som kan tilbyde en meget interessant og bred vifte af opgaver på tværs af formater og genrer. Det er min fornemmelse, at her kan jeg både komme ind og bidrage med noget samtidig med jeg kan lære en masse og udvikle mig. Så jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af holdet.”

Yderligere kommentarer:

Maria Hee, hee@stv.dk, 2299 2627

Maria Thastum, maria@stv.dk, 40845454

Stillingsopslag: Jurist til STV Production A/S

JURIST TIL STV PRODUCTION A/S

STV Production A/S søger en jurist med viden om rettigheder og aftaler i mediebranchen, til at understøtte dialog og forhandlinger med rettighedshavere, leverandører og kunder.

Du kommer til at arbejde med mange typer af rettighedsaftaler indenfor tv- og filmproduktion, herunder aftaleret, ophavsret, kollektiv og individuel ansættelsesret mm. På sigt vil du også skulle supportere vores juridiske rådgivere i vores afdelinger i hhv. Norge og Sverige, samt bidrage til vores internationale engagementer vedr. bl.a. formater, licensing og distribution.

Du vil referere direkte til produktionsdirektøren/COO, men vil også have indgående arbejdsrelationer til produktionschefen og produktionsledergruppen.

Du har en juridisk uddannelsesbaggrund fx ba. eller cand.merc.(jur), ba. eller cand.jur. eller tilsvarende.

Du har erfaring indenfor forhandling, aftaleindgåelse og kontrakthåndtering. Du er selvstændig og kan lide at arbejde i et kreativt miljø med højt til loftet.

Ønsker du at få uddybet ovenstående er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør/COO, Jens Villebro på 20601089 eller jens@stv.dk.

OM STILLINGEN

Arbejdsstedet er København eller Odense efter aftale.

Stillingen er på fuld tid, men med mulighed for deltid efter gensidig aftale.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest mulig.

Ansøgning samt CV sendes til produktionsdirektør/coo, Jens Villebro jens@stv.dk senest den 31. maj 2021. Samtaler gennemføres løbende.

Vi ser frem til at møde dig.

OM STV

STV Production A/S er et af Danmarks største uafhængige tv-produktionsselskab med afdelinger i Norge og Sverige. STV producerer bl.a. Aftenshowet, Klassen, Lykkehjulet, Krejlerkongen, Fede Forhold, Børnelokkerne, Forelsket i en morder og Danmarks Indsamling.

STV henter dokumentarprofil fra TV2

Efter sommerferien starter journalist Nils Bomann som producent i STV’s programgruppe med fakta- og dokumentarprogrammer som særligt fokus.

Nils Bomann kommer fra en stilling som redaktør i TV 2s Dokumentar- og Aktualitetsafdeling, hvor han blandt andet står bag succeser som ’Rejseholdet – jagten på en morder’ og ’Thulemysteriet – kvinden der forsvandt’. Derudover har Nils Bomann bred erfaring med produktion af faktaprogrammer, herunder en årrække som redaktør på Kriminalmagasinet Station 2.

“Vi er meget glade for at kunne byde Nils velkommen i STV-familien. Crime og Dokumentar er blevet en mere og mere vigtig del af STV’s portefølge. Med Nils får vi ikke bare en meget kompetent journalist; men også en mand med et solidt kontaktnet i hele landet og erfaring i både at udvikle programmer og lede redaktioner. Og så er det altid dejligt med endnu en fynbo – Nils kommer til at dele sin tid mellem Odense- og Københavner-kontoret”, udtaler programdirektør Maria Thastum.


”Jeg glæder mig meget til at kaste mig over de lovende projekter, STV allerede har i støbeskeen, og til at udvikle nye programserier sammen med mine kommende kolleger. Det er en unik mulighed og spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til”, siger Nils Bomann.

Nils vil i det daglige referere til programchef, Jonatan Jerichow. STV er Danmarks største uafhængige TV-produktionsselskab. STV har datterselskaber i Norge og Sverige.

Yderligere kommentarer:

Maria Thastum, maria@stv.dk, 40845454