Anette Rømer stadig Queen of Cannes

Det var ikke mange dage TV 2s hæderkronede tidligere chef for Acquisitions & Formater, Anette Rømer, nåede at nyde sin frihed … helt præcist én måned. 1. august tiltræder hun nemlig som format konsulent på STV Production.

Anette Rømer, også kendt som Queen of Cannes, blev tidligere på året hædret med ’Årets Otto’ ved uddelingen af Tvprisen 2020 og det er der en grund til: Anette har været med hos TV 2 fra starten tilbage i 1988 og har som redaktør og formatindkøber stået bag et hav af TV 2s største succeser – titler som ’Vild med dans’, ’Hvem vil være millionær’, ’Jeopardy!’, ’Lykkehjulet’, ’Stormesterne’ og mange flere.

En af de tidligste formater Anette Rømer indkøbte til TV 2 var ‘Vis mig dit køleskab’ fra 1993 med Pernille Aalund og Henrik Boserup – og det var sjovt nok det første TV program  STVs Programdirektør, Maria Thastum producerede. Også STVs grundlægger og CEO René Szczyrbak producerede sit og STVs første program til Anette på TV 2. Så Anette har altid været en skattet samarbejdspartner og ven af STV.

Anette Rømer udtaler: ”Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte arbejdet indenfor et felt, jeg altid har brændt meget for, og det bliver en rigtig fin udfordring med et bredere scope, idet STV har alle broadcastere som potentielle aftagere af relevante koncepter. Jeg kender STV som et firma, der hviler på et solidt værdigrundlag opbygget, udbygget og professionaliseret gennem tre årtier, og jeg håber meget at kunne bidrage til firmaets fortsatte succes”.

“Vi er så glade for at Anette har valgt at modtage vores tilbud om at komme til STV. Med den konsolidering, der er på markedet, bliver der færre og færre ledige attraktive formater – derfor bliver format scouting, så meget desto mere vigtigt for os, som et af de få større uafhængige TV selskaber i Danmark. Og hvem vil være bedre til det end Anette med hendes erfaring og enorme internationale netværk. Derfor tog vi fat i Anette i det øjeblik, vi fandt ud af at hun ville gå af på TV 2” udtaler Maria Thastum.

Anettes fokus bliver overvågning af det internationale formatudbud, og hun vil derfor også fremover deltage på MIP-messerne i Cannes – nu i arbejdstøjet for STV, ligesom Anette fortsætter sit medlemskab af Reed Midems prestigefyldte Advisory Board.

For yderligere kommentarer kontakt Maria Thastum 4084 5454, maria@stv.dk eller Anette Rømer 4030 9981, Anette@stv.dk

Fete Forhold på NRK

NRK TV udsender netop nu første sæson af danskproducerede FEDE FORHOLD fra 2019.

Dejligt at også vores norske brødre og søstre har lyst til at følge vores medvirkendes kamp mod kiloene – og kamp for kærligheden.

Fede Forhold sæson 2 havde premiere på DR1 d. 29/6-2020

Aftenshowet – Vi hænger sammen!

Aftenshowets værter skal i ugerne 28-31 ud i landet og hægte sig på danskernes skønne og opfindsomme sommer-aktiviteter. I en sommer, hvor de fleste bliver hjemme, og manges ferieplaner er forpurrede – skal de med danskernes hjælp inspirere til en skøn sommer i Danmark.
Værterne Ulla Essendrop, Kristian Ring-Hansen Holt og Sofie Østergaard skal på skift afsted og bo i en herlig ældre campingvogn. Men de har hverken bil til at komme rundt – eller aktiviteter og destinationer planlagt. Hver dag skal de med hjælp fra danskerne arrangere en skøn oplevelse for en udvalgt dansker, der har særligt behov for opmuntring og inspiration.Holder vi sammen og hjælper hinanden – så skal det nok blive en dejlig sommer!
Deres strabadser og løsninger kan dagens igennem følges på Aftenshowets facebook side og mandag til torsdag kl 19 i Aftenshowet kan det ses, hvad de er lykkes med at stable på benene. 
Mark Stokholm og Mette Bluhme Rieck vil holde skansen derhjemme på Rådhuspladsen med dagens aktuelle gæster.
Sofies Østergaard er ny sommer-vært på Aftenshowet.

Aftenshowet på DR1 produceres i samarbejde mellem STV Production og Bermuda Production.