Børnelokkerne

Børnelokkerne er tilbage på TV3 med en ny hårrejsende sæson.

Henrik Qvortrup står endnu engang i spidsen i jagten mod internettes seksuelle krænkere. Qvortrup vil vise danskerne, at der er skræmmende mange mænd derude, som prøver ihærdigt at få kontakt til piger i 12-13 års alderen med henblik på at indgå i et seksuelt forhold.

Disse børnelokkere skal stoppes, og det vil Qvortrup gøre ved at alliere sig med nogle dygtige journalister. Sammen vil de oprette falske internetprofiler, hvor de udgiver sig for at være unge piger for at lokke krænkerne i fælden og anholde dem.

Kolonihaven

Kolonihaven er en ny reportageserie i 25 afsnit til TV SYD.
I Kolonihaven vinder ægteparret Nancy og Gert fra Rinkenæs et kolonihavehus, som de skal sætte i stand for 100.000 kroner og på kun 90 dage. Den sidste dag skal de holde en stor fest for venner og familie. Men kolonihavehuset er i elendig stand, og haven er et vildnis, så parret får travlt, og budgettet er stramt. Nancy har masser af idéer, men ingen af dem er profesionelle håndværkere, så spørgsmålet er, om de overhovedet kan føre idéerne ud i livet.

Fast Track – Powered by the Game

Den første januar går STV i samarbejde med Dansk Hestevæddeløb i luften med den helt nye tv-station Fast Track – Powered by the Game.

Transmissionerne bliver udsendt via danskhv.dk og diverse spiludbydere og kommer til at indeholde væddeløb, sport, livereportager, spænding, spil, vinderchancer, staldtips og meget mere.

Fast Track er ejet af sporten selv, og vi kommer til at vise spændende væddeløb med veloplagte eksperter i et helt nyt virtuelt væddeløbs-studie.
Der bliver fokus på livereportager, kyndige spiltips og grundige analyser.

Læs mere på om den nye kanal på facebook eller på Dansk Hestevæddeløbs hjemmeside

Følg Fast Track på facebook ved at klikke her