Arkiv: Underholdning

Det magiske juleværksted

Julehyggen begynder for alvor søndag den 29. november 2020, hvor det er første søndag i advent. Som noget nyt åbner DR1 i år ’Det magiske juleværksted’ med bl.a. Timm Vladimir som vært. Udsendes om eftermiddagen klokken 15.00 alle adventssøndage frem mod jul. Udsendelserne sendes fra Aftenshowets studie i København og produceres i samarbejde med Bermuda Production.  

80 dage til sommerhus

Sæt igang! 
Kan man renovere et slidt sommerhus på 80 dage?
Det bliver udfordringen for kusinerne Sara og Camilla, der har arvet farmors gamle sommerhus. Og det er en stor opgave. Men de får hjælp af to eksperter, der inspirerer kusinerne til kreative løsninger – men også hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.
Du kan rejse jorden rundt på 80 dage, men du også sætte et sommerhus i stand på den tid? 25-årige Sara og 30-årige Camilla er kusiner, og sammen med deres fædre, har de arvet farmors gamle sommerhus, der virkelig trænger til en kærlig hånd. I løbet af 80 dage vil kusinerne renovere huset fra top til tå, så det kan danne rammen for hele familiens nye sommerminder.
Undervejs får de besøg af indretningsdesigneren, Nancy Gerber, og håndværkeren, Anders Koed Jensen, der kommer med gode råd og kreative løsninger, som inspirerer kusinerne. Samtidig inspirerer de hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.
Ide og producent, Birgitte Koefoed
Redaktionschef, Julie Rode

Danmarks Indsamling 2020

82 millioner kroner til børn på flugt

Årets Danmarks Indsamling nåede et flot resultat som samlet set var over ti millioner kroner mere ind end sidste år.

Showet blev sendt live fra Vejle Musikteater på DR1. Aftenens fantastiske og veloplagte værter var: Tine Gøtzsche, Lise Rønne og Mark Stokholm.