Arkiv: Show

Danmarks Indsamling 2020

82 millioner kroner til børn på flugt

Årets Danmarks Indsamling nåede et flot resultat som samlet set var over ti millioner kroner mere ind end sidste år.

Showet blev sendt live fra Vejle Musikteater på DR1. Aftenens fantastiske og veloplagte værter var: Tine Gøtzsche, Lise Rønne og Mark Stokholm.

Danmark Planter Træer

Danmark planter træer er det første indsamlingsshow af sin slags i verden.

Indsamlingen er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening.
Lørdag den 14. september blænder TV 2 op for et stort liveshow. Puk Elgaard og Mikkel Kryger er værter for et show med underholdning, gennemstillinger til hele landet og masser af sammenhold, når vi med hjælp fra danskerne forsøger at nå målet om at kunne plante én million træer.
Efterfølgende har historien om næsten en million danske træer trukket overskrifter i udlandet. Medier i både Europa, Nordamerika, Asien og Oceanien har omtalt indsamlingsshowet som fuldkommen nyskabende.

Danmarks Indsamling 2018

HELE DANMARKS INDSAMLING
En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Danmarks Indsamling arbejder med mål nr. 1. – 4. og 6.

I 2018 er temaet: Hjælp børn uden hjem. Millioner af børn verden over lever på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Børn, der lever som nomader og ikke ved, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller på gaden. Børn, som i jagten efter mad og bolig tvinges til tiggeri, tyveri og prostitution for at kunne klare sig. Derfor går indsamlingen i 2018 til at hjælpe børn uden hjem, så de kan få en mere tryg barndom og en bedre fremtid.