Nyheder

Stillingsopslag: Jurist til STV Production A/S

JURIST TIL STV PRODUCTION A/S

STV Production A/S søger en jurist med viden om rettigheder og aftaler i mediebranchen, til at understøtte dialog og forhandlinger med rettighedshavere, leverandører og kunder.

Du kommer til at arbejde med mange typer af rettighedsaftaler indenfor tv- og filmproduktion, herunder aftaleret, ophavsret, kollektiv og individuel ansættelsesret mm. På sigt vil du også skulle supportere vores juridiske rådgivere i vores afdelinger i hhv. Norge og Sverige, samt bidrage til vores internationale engagementer vedr. bl.a. formater, licensing og distribution.

Du vil referere direkte til produktionsdirektøren/COO, men vil også have indgående arbejdsrelationer til produktionschefen og produktionsledergruppen.

Du har en juridisk uddannelsesbaggrund fx ba. eller cand.merc.(jur), ba. eller cand.jur. eller tilsvarende.

Du har erfaring indenfor forhandling, aftaleindgåelse og kontrakthåndtering. Du er selvstændig og kan lide at arbejde i et kreativt miljø med højt til loftet.

Ønsker du at få uddybet ovenstående er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør/COO, Jens Villebro på 20601089 eller jens@stv.dk.

OM STILLINGEN

Arbejdsstedet er København eller Odense efter aftale.

Stillingen er på fuld tid, men med mulighed for deltid efter gensidig aftale.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest mulig.

Ansøgning samt CV sendes til produktionsdirektør/coo, Jens Villebro jens@stv.dk senest den 31. maj 2021. Samtaler gennemføres løbende.

Vi ser frem til at møde dig.

OM STV

STV Production A/S er et af Danmarks største uafhængige tv-produktionsselskab med afdelinger i Norge og Sverige. STV producerer bl.a. Aftenshowet, Klassen, Lykkehjulet, Krejlerkongen, Fede Forhold, Børnelokkerne, Forelsket i en morder og Danmarks Indsamling.