Nyheder

STV henter dokumentarprofil fra TV2

Efter sommerferien starter journalist Nils Bomann som producent i STV’s programgruppe med fakta- og dokumentarprogrammer som særligt fokus.

Nils Bomann kommer fra en stilling som redaktør i TV 2s Dokumentar- og Aktualitetsafdeling, hvor han blandt andet står bag succeser som ’Rejseholdet – jagten på en morder’ og ’Thulemysteriet – kvinden der forsvandt’. Derudover har Nils Bomann bred erfaring med produktion af faktaprogrammer, herunder en årrække som redaktør på Kriminalmagasinet Station 2.

“Vi er meget glade for at kunne byde Nils velkommen i STV-familien. Crime og Dokumentar er blevet en mere og mere vigtig del af STV’s portefølge. Med Nils får vi ikke bare en meget kompetent journalist; men også en mand med et solidt kontaktnet i hele landet og erfaring i både at udvikle programmer og lede redaktioner. Og så er det altid dejligt med endnu en fynbo – Nils kommer til at dele sin tid mellem Odense- og Københavner-kontoret”, udtaler programdirektør Maria Thastum.


”Jeg glæder mig meget til at kaste mig over de lovende projekter, STV allerede har i støbeskeen, og til at udvikle nye programserier sammen med mine kommende kolleger. Det er en unik mulighed og spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til”, siger Nils Bomann.

Nils vil i det daglige referere til programchef, Jonatan Jerichow. STV er Danmarks største uafhængige TV-produktionsselskab. STV har datterselskaber i Norge og Sverige.

Yderligere kommentarer:

Maria Thastum, maria@stv.dk, 40845454