Nyheder

STV søger erfaren producent

STV søger en erfaren fullscale producent, som både kan håndtere produktioner indholdsmæssigt, praktisk og økonomisk. Det kan godt være at du er stærkest på en af parametrene; men så har du selvindsigt nok til at omgive dig med stærke kapaciteter på de øvrige områder. Du har erfaring med en bred pallette af genrer – helst inklusive underholdning og reality. Du har et godt ry hos broadcasterne og forstår vigtigheden af et konstruktivt og tæt samarbejde med dem. Og du forstår også værdien af en god og rummelig arbejdsplads – faktisk ser vi helst at du er et menneske, som vil nyde at bidrage til en sådan.

Vi kan tilbyde en værdi-drevet arbejdsplads hvor kvalitet, bundlinie og trivsel er ligeværdige parametre. Vi er et af Danmarks største uafhængige produktionsselskaber – d.v.s. at de endelig beslutningstagere på STV er de gode kolleger, som du arbejder sammen med til hverdag og ikke store globale spillere.

Har du lyst til at være en del af STV familien, så skriv en mail til programdirektør Maria Thastum maria@stv.dk eller giv et ring på +45 4084 5454. Vi glæder os til at høre fra dig.