Nyheder

Bo Damgaard bliver konstitueret rektor for Filmskolen

STV’s bestyrelsesmedlem Bo Damgaard, Tv-producent og tidligere direktør for filmfonden Filmfyn, har ifølge kulturministeren stillet sig selv til rådighed for at være konstitueret rektor på skolen.

– Filmskolen har været igennem en turbulent tid. Min første opgave bliver at tage ud og mødes med lærere og elever – og få talt med alle parter, så vi kan få sat gang i skolen igen. Jeg ved, hvor stor betydning Den Danske Filmskole har for dansk film. Og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at skolen også fremover kan blive et sted, der uddanner nogle af verdens dygtigste filmskabere, siger han i pressemeddelelsen fra Kulturministeriet. (Citat DR.)

Fra alle her på STV skal der bare lyde et stort tillykke & god vind til både Filmskolen og Bo Damgaard.