Nyheder

Ny Bestyrelse til STV

Pressebillede: Fra venstre: Christian Peytz, Maria Damborg Hald, Bo Damgaard

Ved starten af 2019 offentliggjorde STV at ejerskabet blev udvidet til i alt 7 partnere efter at René Szczyrbak solgte 49% af aktierne til en gruppe ledende medarbejdere bestående af Maria Thastum, Birgitte Koefoed, Jens Villebro, Daniel Svarts, Kent Pedersen og Jonatan Jerichow.  Som en naturlig forlængelse heraf, har STV’s partnergruppe netop præsenteret en ny bestyrelse med en enkelt genganger.

Christian Peytz, som også er bestyrelsesformand for Peytz & Co overtager formandsposten fra Peter Parbo der stoppede ved årsskiftet. Christian kommer fra den digitaliserede verden med afsæt i hans fortid på Børsen, TV2, TDC og som stifter af et af Danmarks største internetbureauer Peytz & Co. Christian har siddet i STV’s bestyrelse siden 2006.

Nye medlemmer i bestyrelsen er Maria Damborg Hald og Bo Damgaard.

Maria Damborg Hald er vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen og har en fortid i både Finansministeriet og Danmarks Radio.

Bo Damgaard driver i dag egen konsulentvirksomhed, men har tidligere været programchef på TV2 samt mangeårig direktør for den regionale filmfond FilmFyn. Bo Damgaard har tillige været bestyrelsesformand for Det Danske Filminstitut og har i flere år siddet i TV2 Norges bestyrelse, og har derudover bestyrelsesposter i BaggaardTeatret, Elite Teater og Odense Katedralskole.