Nyheder

Ledende medarbejdere bliver partnere i STV

STV Production A/S udvider ejerkredsen med seks ledende medarbejdere, som bliver partnere i det danskejede selskab, der bl.a. står bag Klassen, Krejlerkongen og Sporløs.

Stifter og administrerende direktør René Szczyrbak, som hidtil har været eneejer af STV production A/S, har valgt at sælge 49 procent af sine aktier til seks nøglemedarbejdere i det danskejede tv-produktionsselskab.

Programdirektør Maria Thastum bliver STV’s næststørste aktionær. Derudover tæller partnerskabet Udviklingschef Birgitte Koefoed, Producent Daniel Svarts, Producent Jonatan Jerichow, Produktionschef Jens Villebro og Økonomidirektør Kent Pedersen.

For René Szczyrbak handler salget og udvidelsen af ejerkredsen om at konsolidere selskabet:

”Det her hold, har været helt afgørende i opbygningen af det STV, som vi har i dag. Derfor har jeg ønsket at gøre denne gruppe til en endnu mere integreret del af virksomheden” siger René Szczyrbak.

STV Production A/S står bl.a. bag produktionerne: Aftenshowet (i samarbejde med Bermuda production), Klassen, Skrub af Skat, Børnelokkerne, Danmarks Indsamling, Sporløs, For Grim til Kærlighed og Krejlerkongen (i samarbejde med Loyal Ent.).

”Jeg er glad for, at de alle seks har takket ja til at blive en del af STV’s ejerkreds. Det betyder, at vi har det helt rigtige hold til de kommende år, hvor vi går en ny medietid i møde” fortsætter René Szczyrbak, som beholder aktiemajoriteten i STV Production A/S.

UDVIDELSE I SVERIGE OG NORGE

I 2019 åbner STV Production A/S kontorer i Sverige og Norge.

”Det er vigtigt for os, at have en mere permanent tilstedeværelse på det svenske og norske marked, da vi er begyndt at producere en del programmer i de to lande. Derfor er det det rette tidspunkt at udvide forretningen i Skandinavien”, siger programdirektør Maria Thastum.

STV Production A/S har bl.a. produceret Morgans Mission og Klassen til den svenske broadcaster SVT, og vandt i efteråret den svenske tv-pris Kristallen for bedste børneprogram med Klassen.

Den norske broadcaster NRK, som bl.a. står bag SKAM, lancerer til næste år deres egen version Klassen, som STV Production A/S producerer”.

 

STV Production A/S har i forvejen kontorer i København og Odense.

 

For yderligere information :

Rene Szczyrbak, rene@stv.dk, 20601060

Maria Thastum, maria@stv.dk, 40845454