Nyheder

Sådanmark

Henriette Honoré og Annemette Voss er i front for nyt program.

Nu får de otte TV 2 regioner deres helt eget magasinprogram med spændende gæster og masser af god stemning. Sådanmark har premiere 16. januar på alle TV 2 regionernes kanaler og sendes mandag-lørdag.

Sådanmark rummer de store og små hverdagshistorier fra hvert eneste hjørne af Danmark. Historier om, hvordan vi danskere lever vores liv, hvad der rører os, og de begivenheder, som samler os. Alle fortalt og leveret af de otte TV 2 regioner.

Henriette Honoré og Annemette Voss er værter på det nye program, og med sig i studiet får de hver dag en ny, gennemgående gæst. Gæsterne er kendte såvel som ukendte, men altid godt selskab.

Det er otte år siden, at Henriette Honoré sidst var foran kameraerne, dengang som vært på Go’ Morgen Danmark. Men hun har aldrig forladt tv-branchen og har siden arbejdet som redaktionschef på en lang række forskellige programmer.

Annemette Voss blev med ét kendt i hele Danmark, da hun i 2013 vandt DRs Den Store Bagedyst. Siden da har hun blandt andet udgivet flere kogebøger og er i dag en succesfuld blogger og YouTuber.

Det er altså en rutineret og en helt ny vært, som står klar til at byde velkommen til Sådanmark.