Nyheder
Lotte Thos

Lotte Thor er ny redaktionschef for Danmarks Indsamling 2017

Den tidligere tv-vært og pressechef Lotte Thor Høgsberg siger ja tak til jobbet som redaktionschef på Danmarks største indsamlingsshow hos STV Production, og forlader dermed jobbet som pressechef for BC Hospitality Group A/S.  

Når der d. 4. februar afholdes Danmarks Indsamling, er det med Lotte Thor Høgsberg bag rattet som redaktionschef. Sammen med produktionsselskabet STV Production, DR og 12 af Danmarks humanitære organisationer skal Lotte stå for at afvikle og koordinere det fem timers lange tv-show til DR1, der en gang om året samler ind til verdens fattigste lande.

“Det er vigtigt for mig at tage en periode, hvor jeg fordyber mig i en afgrænset opgave, som samtidig ligger mit hjerte nær. Så da muligheden for at lave Danmarks største velgørenhedsshow pludselig dukkede op, var jeg ikke i tvivl. Det er en sag, som jeg mener, er nødvendig, og noget jeg i forvejen går op i. Jeg er stolt og glad for at blive en del af Danmarks Indsamling 2017 og går nu ydmyg til værks med at engagere danskerne i at sætte fokus på at hjælpe verdens fattigste lande – og ikke mindst at støtten nytter”, udtaler 45-årige Lotte Thor”.

Det er 11. gang, at STV Production producerer Danmarks Indsamling for DR, og med Lotte Thor bag roret, kan holdet se frem til at påbegynde den spændende og intense proces bag Danmarks Indsamling i selskab med en af tv-branchens stærke profiler.

“Lotte Thor besidder de egenskaber af nysgerrighed, rutine og overblik, der skal til for at levere høj kvalitets-indhold til et af DR1´s store flagskibe – nemlig Danmarks Indsamling”, udtaler producent på STV Production, Kasper Simonsen.

Lotte Thor er uddannet i journalistik, nordisk filologi og kommunikation, og har tidligere været ansat på Kanal 2, MTG TV3, TV2 , DR Nyheder og senest BC Hospitality Group A/S, som bl.a. tæller Bella Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers og Comwell Conference Center Copenhagen.