Nyheder

Monitor Pro udgiver atikel om STV’s tv-serie ‘Klassen’

Med overskriften ‘Produktion der rammer spot on’ sætter magasinet Monitor Pro i oktober måned fokus på tilblivelsen og og processen bag STV’s tv-serie ‘Klassen’ – en tv-serie, der siden premieren har ligget i top som mest sete program på DR Ultra.

Artiklen i Monitor Pro udgives kun få uger efter at producent på ‘Klassen’, Morten Dannisboe og A-klipper Guisy Naitana Kyriakidis var i Amsterdam som gæster hos IBC, hvor de holdt foredrag om netop tilblivelsen af ‘Klassen’.

Den store interesse for produktionen af ‘Klassen’ skyldes ifølge Morten, som udtaler sig i artiklen til Monitor, ikke så meget teknikken bag produktionen, men i højere grad et massivt fokus på forberedelse og smarte løsninger der har optimeret processen, og gjort det muligt for holdet at producere i alt 69 afsnit af tv-serien inden for en begrænset budget- og tidsramme.

Du kan læse hele artiklen i Monitor Pro her.