Nyheder

Syngepigen fra Rødby

Vi har produceret et program fuld af sang, musik og livsglæde! Elsebeth Iver er hovedpersonen i STV’s nye programserie – Syngepigen fra Rødby, som du kan møde igennem i alt fire afsnit på TV2.

Elsebeth er samfundsrevser, sælger, bogholder, avisbud, husmor – og så er hun Syngepige, og optræder så ofte hun kan til forskellige sociale arrangementer med sin bedste veninde, Charlotte, som hun tidligere har udgivet en CD med under navnet ‘Den lille forskel’.

Elsebeth bor på Lolland i et nedslidt hus sammen med sin forlovede ‘Mulle’ og sønnen Jakob. Penge er der ikke mange af, men humøret er altid højt, og huset er gerne fuld af gode venner – heriblandt naboveninden Gitte, svigerdatteren Natasja samt reservebørnene Martin og Monika.

Glæd dig til fest, fællessang og farverige kjoler – glæd dig til Syngepigen fra Rødby!

 

Efter idé af Ulrik E. Ehrhorn Gutt-Nielsen