Nyheder

STV bag ny programserie til TV3 – ‘Amalies Baby’

Du kender hende fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Amalies Verden’. Nu er Amalie Szigethy tilbage på danskernes TV, i STV’s nye programserie, ‘Amalies Baby’, som sendes på TV3.

Amalies liv har taget en alvorlig drejning, for hun er nemlig blevet gravid med sin ven, Mikkel Skelskov. Nu er livet med fest, drenge og drinks en saga blot, og virkeligheden banker på døren, for der er mange ting, der skal være styr på, når man pludselig skal være mor.

Selvom hende og Mikkel bare er venner, så har de to besluttet at give deres forhold en chance.

På sidelinjen står veninderne, psykoterapeuten Martin Østergaard samt Amalies mor og ser til, mens Amalie og Mikkel kæmper for give deres barn den bedste start på livet – men det er altså ikke let at være kærester og begynde en lille familie, når man ikke er forelsket.

Som altid er der masser af grin, sjove ord og – ikke mindst – drama i Amalies liv.