Nyheder

STV lander flerårig aftale med Tinderbox og NorthSide

STV har indgået en flerårig aftale om at producere to af Danmarks største musikfestivaler, Tinderbox i Odense og NorthSide i Aarhus. Med den nye aftale har vi sat os tungt på den del branchen, der beskæftiger sig med produktionen af koncerter og musikfestivaler.

Da musikfestivalen Tinderbox for første gang så dagens lys i sommeren 2015, var det STV, der stod bag tv-produktionen fra alle tre scener. Festivalen blev en stor succes, og er nu en af de største veletablerede festivaler sammen med Roskilde Festival og NorthSide.

Nu har STV indgået en flerårig aftale med arrangørerne bag Tinderbox og Northside, der betyder, at vi fremover skal stå for tv-produktionen af begge festivaler. Aftalen inkluderer samtidig produktionen af to store koncerter med det danske band Lukas Graham i sommerperioden 2016. Produktionschef på STV, Jens Villebro, siger:

”Vi er stolte af at kunne kalde os samarbejdspartnere med de dygtige mennesker, der står bag to af Danmarks største etablerede musikfestivaler. At producere Tinderbox sidste år var en utrolig god oplevelse, og vi synes, at der er skabt et rigtig godt fundament for det fremtidige samarbejde. Det bliver første gang, at vi skal producere NorthSide, og vi glæder os meget til at være med, når det går løs i Aarhus til sommer”.

Vi har i forvejen solid erfaring med den tekniske produktion af musikfestivaler, koncerter og liveshows. F.eks. har vi i en lang årrække stået bag tv-produktionen af Roskilde Festival, og har i fem år produceret MTV’s danske del af musikprisen EMA.

STV Production er et af Danmarks største uafhængige produktionsselskaber, og har adresse på Strandlodsvej i København. Selskabet står bag en lang række kendte, danske Tv-programmer og Tv-koncepter – heriblandt Sporløs, Felix og Vagabonden og Krejlerkongen samt liveshows som Danmarks Indsamling og Hjælp NU.