Nyheder

Stor medieomtale af Felix og Vagabonden

Der er sket meget, siden første afsnit af DR2-serien Felix og Vagabonden kørte henover skærmen 3. januar 2015. Henning og hans hund Felix var allerede et kendt ansigt på Facebooksiden “Følg en hjemløs”, som på nuværende tidspunkt har over 40.000 følgere, og efter at vi på STV fik muligheden for at fortælle Hennings fantastiske og livsbekræftende historie på TV, er interessen omkring makkerparret kun blevet større.

Derfor er det også fantastisk at se, at flere medier efterfølgende har valgt at sætte fokus på Hennings historie.

IMG_1994 IMG_1993

Senest har Ekstra Bladet i deres søndagstillæg valgt at bringe en fire-siders lang artikel om Henning med tosomheden som omdrejningspunkt.

I 4. afsnit af Felix og Vagabonden handler det nemlig om afsavn, og om Hennings ønske om at blive forelsket igen. Og det med kvinder kan være svært, når man tilbringer livet på landevejene – for som Henning udtaler i artiklen, “der er ingen, der gider være sammen med en hjemløs”.

Læs hele artiklen i Ekstra Bladet d. 24. januar 2016. nr. 347.

Du kan se 4. afsnit af Felix og Vagabonden søndag d. 24. januar kl. 21:00 på DR2. Programmet bliver genudsendt torsdag kl. 21:30 på DR2.