Nyheder

STV producerer fælles indsamlingsshow til Syriens flygtninge

Der er travlt på STV’s kontor på Strandlodsvej. I løbet af bare 11 dage skal TV 2 og DR’s fælles indsamlingsshow ’Hjælp Nu!’ stables på benene, inden det går løs på direkte TV den 20. September.

Det er STV Production, der i samarbejde med TV 2 og DR, står for produktionen af showet. Allerede nu sidder et hold på mere end 15 mand klar med glødende telefoner, og udvikler på opsætning, deltagerliste osv. Det er STV’s producenter Kasper Simonsen, Jonatan Jerichow, Jens Villebro og Nurit Solové, som leder slagets gang i samarbejde med en række dygtige freelancers.

Indsamlingen, som allerede er sat i gang på DR og TV 2’s forskellige medieplatforme, går til at hjælpe i de katastroferamte områder i og omkring det borgerkrigshærgede Syrien, og det hele kulminerer altså i et stort liveshow den 20. september med Kåre Quist og Cecilie Beck som værter.

Se med søndag den 20. september kl. 20:00 på DR1 og TV 2.

Du kan læse mere om showet her

Print