Nyheder

STV med på Index: Award 2015

Da Index: Award 2015 i torsdags uddelte priser for mest bæredygtige design, var det STV og producer Kasper Lange, som stod for det tekniske set-up samt OB produktion.

Index: Award er en dansk designpris, som ved et stort liveshow, hædrer initiativer der understøtter liv – deraf sloganet Design to Improve Life. I 2005 vandt for eksempel initiativet LifeStrawTM, som er et sugerør med indbygget kulfilter, der gør at folk i fattige områder uden rent drikkevand, kan drikke af floder og søer ved at drikke igennem røret.

De nominerede dystede om totalprisen på €500.000 i kategorierne Body, Home, Work, Play & Learning samt Community. Index Awards 2015 slog rekord i antal af tilmeldinger med 1.123 design-initiativer fra i alt 72 lande. 46 designs blev udtaget til konkurrencen, og blandt vinderne var blandt andet Peek Retina i kategorien Body, som er en App der kan identificere øjenproblemer samt App’en Duolingo i kategorien Play & Learning, som hjælper brugeren med at tale og skrive på forskellige sprog.

STV Production ønsker alle vinderne stort tillykke, og siger samtidig tak for godt samarbejde og for et flot og velafholdt show.

 

Fotokredit:  INDEX: Design to Improve Life®