Nyheder

Krejlerkongen – Nyt program på TV2 Fri

Siden starten af sommeren har STV haft sin gang blandt utrolige antikviteter i Green Square på Amager, hvor de i alt 40 afsnit til Krejlerkongen er blevet optaget. Nu er programmet klar til at gå i luften, og vi glæder os til at vise resultatet frem.

Konceptet ”Krejlerkongen” er udviklet af STV Production A/S & Loyal Entertainment, med original idé af Carsten Colling, hvor to kendte danskere kæmper om, hvem der er bedst til at købe, sælge og vurdere sig igennem en masse spændende loppefund.

Krejlerkongen består af et panel af to holdkaptajner med Lasse Rimmer i spidsen som vært. To nye kendte deltagere kæmper i hver episode, om at blive en af de to mest vindende deltagere i ugen og dermed gå videre til ugefinalen, hvor vinderen får titlen: Krejlerkongen!

Af deltagere kan du bl.a. opleve: Nikolai Koppel, Jes Dorph, Ditte Ylva Olsen, Niels Olsen, Søs Egelind, Camilla Bendixen, Brian Lykke, Lise Baastrup og Christian Fuhlendorf.

Se med fra mandag d. 3. august kl. 21:50 på TV2 Fri!

F03P9303
Alle pressefotos: Peter Kjeldsen, STV