Nyheder

Tak for denne gang, Tinderbox!

Efter tre lange dage og nætter med masser af musik, glade mennesker og en oplagt Robbie Williams som lukkede festen med et brag, har STV’s produktionshold pakket alt udstyr ned, rullet de kilometerlange kabler sammen og vendt næserne hjem fra Tusindårsskoven i Odense.

Tinderbox er slut for denne gang, og det har været en helt igennem fantastisk festival. STV har, i samarbejde med en række dygtige freelancers, som STV har et godt og mangeårigt forhold til, produceret 43 koncerter hvoraf hele 14 af dem blev sendt live på TV2 Play.

Produktionsleder, Jens Villbro, som har været i gang under hele festivalen, var da også både glad og tilfreds med det samlede resultat.

”Det var en festivalsoplevelse, som klappede uden store problemer. Man kunne faktisk ikke mærke, at vi havde med en premiere at gøre, eller at det var første år Tinderbox blev afholdt – alt gik faktisk ret gnidningsfrit, hvilket jo er dejligt”, udtaler Jens og fortsætter: ”Det har været hårdt, men det har mest af alt været rigtig sjovt, og vi glæder os allerede til næste år, hvor vi regner med at kunne stå klar igen”.

Tinderbox_260615_13

Luftfoto af festivalspladsen i Tusindårsskoven i Odense.