Nyheder

STV klar til “Tam Tam i Glassalen”

I 2014 havde Tivoli og The One and Only Company premiere på ”TAM TAM i Glassalen” – en revy-tradition, som kan spores helt tilbage til 1884 under navnet Sommerrevyen, og som altså kan prale af at have mere end 140 år på bagen. Med Tivoli og The One and Only Company ved roret har revyen altså endelig fået sin velfortjente revitalisering.

Premieren i 2014 blev en kæmpe succes, og anmelderne stod nærmest i kø for at kaste pæne ord efter forestillingen. Dette år lader ikke til at blive nogen undtagelse – særligt på grund af det stærke hold af medvirkende, som i denne omgang består af Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lena Maria Christensen, Thomas Mørk, Szhirley, Rikke Hvidbjerg og ikke mindst Pelle Emil Hebsgaard, som mange nok har set i hans glansrolle som ånden Genie i ”Aladdin the Musical”.

STV Production har sammen med The One and Only Company og Tivoli udviklet og produceret tv- og dvd produktionen, og er stolte over at have  indgået kontrakten med TV2’s Anette Rømer. Et samarbejde som også gentages i forbindelse med dette års ”TAM TAM” i Tivoli.