Nyheder

Solformørkelse – LIVE fra Færøerne

STVs trofaste SNG vogn er på Færøerne for at dække solformørkelse.

Når månen i morgen glider ind mellem Jorden og Solen opstår der en gigantisk skygge på den nordlige halvkugle. Solformørkelsen kan ses fra store dele af Nordeuropa, men på Færøerne vil solen næsten forsvinde helt. Det har betydet en regulær turist-storm til Færøerne, hvor sidste ledige hotelværelse blev snuppet for et år siden.

WP_20150318_16_41_36_Pro WP_20150318_16_41_16_Pro

De fleste store broadcastere sender live fra begivenheden, og TV 2 har valgt at sende et hold af sted for at dække begivenheden til både Nyhederne, News, Vejret og TV 2 Play. STVs SNG vogn – i fagkredse kendt som DNK49 – er valgt til opgaven. Som det fremgår af billederne, kommer vognen næsten direkte fra en programserie til TV 2/FYN.