Nyheder

Sommerfugle-klip hitter på verdensplan

En velvoksen dansk sommerfugl stjal opmærksomheden ved den internationale Carl Nielsen konkurrence, der i disse dage sendes live fra Odense Koncerthus. Klippet, der er produceret af STV, går verden rundt og er bl.a. vist på ABC News og det legendariske The Tonight Show i USA. Danske “Natholdet” har endda lavet sin egen version, som du kan se længere nede.

Deltagerne i konkurrencen er blandt verdens dygtigste fløjtenister, og kæmper om den prestigefyldte Carl Nielsen talentpris. Og at deltagerne er dedikerede blev mere end almindeligt synligt, da en stor sort og orange sommerfugl tidligere på ugen landede lige midt i ansigtet på fløjtenisten Yukie Ota fra Japan. De fleste andre ville sikker have afbrudt sit spil og viftet det store insekt væk, men ikke Yukie Ota, der i stedet demonstrerede en respektindgydende portion ro og selvkontrol, og gennemførte værket fejlfrit foran det måbende dommerpanel og seere fra hele verden.

Klippet er gået verden rundt, og er på bare 1 uge set af mere end 1,9 mio mennesker!

Du kan se klippet her:

Klippet er naturligvis heller ikke undtgået opmærksomhed fra TV branchens muntre vagthund, “Natholdet”, som endda har lavet deres egen version af klippet, men titlen “Kan han spille med et dyr på hovedet”. Se klippet her:

De indledende runder blev streamet via dr.dk og finalen blev sendt direkte lørdag den 20. september kl. 22.00 på DRk.