Nyheder

STV udvider med endnu en producent

Pressemeddelelse fra STV Production – onsdag d. 11. juni 2014:

STV styrker sin programgruppe med Kasper Simonsen som kommer fra en stilling som producent på Immergut, hvor han siden 2012 har været Lars Hammers højre hånd.

Programdirektør Maria Thastum udtaler: “Indenfor de seneste par år har STV Production gennemgået en meget spændende udvikling med endnu større fokus end tidligere på udvikling af originalt dansk indhold. Det er gået så godt, at vi nu bliver nødt til at udvide den faste programgruppe. Vi glæder os meget til samarbejdet med Kasper – dels fordi han er en dygtig og erfaren redaktionschef og producent, men i ligeså høj grad fordi vi forventer at få det sjovt sammen med ham.”
Kasper Simonsen udtaler ”Jeg blev meget smigret over STV´s tilbud. Deres tempo og ambitioner som går hånd-hånd med en virkelig god arbejds-atmosfære på stedet tiltaler mig. Jeg har været rigtig glad for min tid på Immergut, men jeg glæder mig også til nu at begynde et nyt frugtbart og spændende samarbejde”
Kasper Simonsen starter på STV på den anden side af sommerferien.

STV Production A/S har gennemgået en meget positiv udvikling de seneste år og er idag programleverandør af en række succesrige programmer, herunder et stigende antal egenudviklede serier. STV Production A/S leverer til DR1, DR2, DRK, DR Ultra, TV2, TV2 Charlie, TV2Fri, SBS Discovery Media, Danske Spil, TV2Fyn og en række andre kunder.

Kontakt programdirektør Maria Thastum for yderligere oplysninger. maria@stv.dk