Nyheder

STV overtager alle Content Power House aktiviteter.

STV Production A/S overtager alle Content Power House aktiviteter.

Allerede i efteråret 2013 indledte STV og Content Power House v/Ulrik Gutt-Nielsen et samarbejde omkring produktionen af “Sort Arbejde – sæson 2” til DR 2.
Dette samarbejde har nu resulteret I STV’s overtagelse af alle aktiviter og rettigheder i CPH. Overtagelsen er nu gennemført.

Direktør og grundlægger i Content Power House Ulrik Gutt-Nielsen udpeges som kreativ producer på STV, og indgår herefter i programgruppen under programdirektør Maria Thastums ledelse.
Produktionsleder Tina Taanquist er ligeledes fulgt med over til STV og indgår nu i gruppen af produktionsledere under produktionschef Jens Villebros ledelse.

Direktør i STV Production A/S, René Szczyrbak, siger: “Content Power House har haft succes med store produktioner som “KYST TIL KYST” til DR 1 og “Sort Arbejde” til DR2 – programmer vi bestemt har lagt mærke til på skærmen, og som på hver sin måde har vakt opsigt. Ikke mindst har hele den finansielle side af KYST TIL KYST været et stort og imponerende set-up og “Sort Arbejde” vandt den flotte TV-pris I 2013 I kategorien “Big Characters”, så vi er rigtigt glade for at byde Ulrik og Tina velkommen!”

Ulrik Gutt-Nielsen tilføjer: “Jeg takker alle samarbejdspartnere, fonde og programfolk, der har vist os tillid i den gamle virksomhed. Jeg har mange nye ambitioner om indholdsrigt, debatskabende og skævt fjernsyn, og ved at gå sammen med STV, er chancerne for at indfri disse blevet betydeligt bedre. Efter at have ført Content Power House-skibene i søen, både som styrmand, kaptajn, og reder, synes jeg det er en velsignelse af høre mågeskrig og søge land hos STV ved Amagers trygge kyst.”

STV Production A/S har gennemgået en meget positiv udvikling de seneste år og er idag programleverandør af en række succesrige programmer, herunder et stigende antal egenudviklede serier. STV Production A/S leverer til DR1, DR2, DRK, DR Ultra, TV2, TV2Fri, SBS Discovery Media, Danske Spil, TV2Fyn og en række andre kunder.

foraarskuller2014_vaerter
“Naturen Live Forårskuller” produceres af STV med Ulrik E. E. Gutt-Nielsen som redaktionschef.
(Foto: Peter Kjeldsen)