Nyheder

Danmarks Indsamling gav kr. 87 mio

Den ottende udgave af Danmarks Indsamling blev produceret og sendt live på DR1 i lørdags, og indsamlingsresultatet slog resultatet fra sidste år ganske betydeligt. Ikke mindre en 87.414.404,00 blev det til, mod godt 76 mio. sidste år.

Så er der penge i kassen til de 12 projekter

Produktionen foregik i hangar 6 på den gamle Flyvestation Værløse. På scenen var det værterne Louise Wolff og Nikolaj Koppel, der styrede slagets gang i den 5 timer lange marathon af en livesending, hvor man udover indsamling og konkurrencer, også kunne opleve skuespilleresn Anders W. Berthelsen dyste mod sangeren Peter Frødin om hvem der var bedst til cambodjansk karaoké!

Behind the behinds

I den mere seriøse afdeling kunne Karin Åen, der er talskvinde for Danmarks Indsamling, fortælle, at det var  første gang, at midlerne gik til projekter fordelt over hele kloden. Tidligere har indsatsen været fokuseret omkring Afrika.

Og det var jo nice

Transmissionen sluttede efter midnat, da Louise Wolff og Nikolaj Koppel kunne takke danskerne for det kæmpestore beløb, 87.414.404,00.