Nyheder

Yahya Hassan – LIVE fra Vollsmose

foto 5-1

Den unge digter Yahya Hassan er på alles læber i disse dage, efter hans digtoplæsning i Vollsmose blev aflyst i sidste uge. Efter massivt pres fra fremtrædende politikere, blev det besluttet, at arrangementet alligevel skulle gennemføres, og at det skulle være i Vollsmose. STV producerede hele arrangementet til live-tv i samarbejde med TV 2/Fyn på STVs sendevogn – DNK49.

foto (1)

Live signalet blev vist på TV 2/Fyns 24-timers kanal, TV 2 News, TV 2 Nyhederne, Politiken, JyllandsPosten og naturligvis TV 2/Fyns egne nyhedsudsendelser. Udsendelsen blev til under massivt politiopbud, så der blev passet godt på både den unge digter, publikum og STVs produktionshold.

foto 4-1
(Produktionsholdet: Morten Grundholm, Sonny Bendiksen, Mogens Barbosa-Dalby og vært Katja Damkier-Hansen)