Nyheder

Tanev Ude Med Snøren blev TV 2 Fris mest sete program!

ude_med_snoeren_tanev-silhuet

Premieren på TV 2 Fris nye fiske- og naturprogram med Peter Tanev som vært, havde premiere TV 2 Fri i sensommeren 2013. Både kanalen og på de sociale medier har der været meget omtale af programmet, så forventningerne var helt i top.

Desto større var glæden da også, da gårsdagens seertal tikkede ind. Tanev Ude Med Snøren blev dagens suverænt mest sete program på TV 2 Fri, næsten dobbelt så mange seere som nummer to.

Og ikke nok med det. Også i kanalens samlede statistik røg Tanev Ude Med Snøren ind på en flot placering. Programmet kunne i en kort periode smykke sig med den prestigefyldte titel som TV 2 Fris mest sete program, en titel som dog deles med en episode af Frihuset! En ære der senere er overgået til Troels Kløvedalprogrammet “Mit Danmark”

Stort tillykke til TV 2 Fri,  Peter Tanev og holdet og redaktørerne bag programmet!