Nyheder

Roskilde 2013

Danmarks absolut største musikbegivenhed er nu vel overstået. Publikum har forladt dyrskuepladsen i Roskilde med mere end 150 koncertoplevelser i rygsækken.

rf2013_orange-dag

STV producerede igen i år billederne fra koncerterne, som blev vist på både storskærmene, som livestream og på alverdens medier. I år kan man efter festivalen opleve udvalgte koncerter på DR, MTV, BBC og selvfølgelig festivalens egen hjemmeside.

Største og sjoveste

rf2013-ob-arena
STVs OB hold fortæller, at årets største udfordring var Metallica, som medbragte et kæmpemæssigt setup herunder egen producer, robotcams osv. Det hele blev strikket sammen med STVs produktion og Metallica var meget tilfreds med resultatet. Årets sjoveste koncert er der muligvis delte meninger om, men lukke-koncerten på Arena søndag nat, tager nok prisen. I programmet stod der “… balkan Hiphop og en østeuropæisk udgave af “Rage Againts The Machine”. Det var i hvert fald underholdende, både på for publikum og OB hold.