Nyheder

Gamers OneTake på 7’eren

De to værter har en fortid på Pixel.tv og Thomas Bense er kendt fra Go´Morgen Danmark hvor han leverede sine skarpe spil-analyser og kække bemærkninger om de nyeste spil og apps.

Nu løfter Thomas Bense og Nicolas Estrup deres erfaringer op til et nyt level, når de hver lørdag står i spidsen for ”Gamers OneTake” på 7’eren.

I ”Gamers OneTake” tager de to værter et underholdende kig på ugens vigtigste, sjoveste, mærkeligste, bedste og dyreste spil og app’s.

Programmerne bliver, som titlen antyder, optaget i one take, hvilket er med til at give programmet et flow, som enhver spil-fanatiker vil føle sig hjemme i.
Thomas Bense og Nicolas Estrup er meget glade for at optage tv på denne måde: ”Vi sender programmet fuldstændig uredigeret og u-censureret, for så bliver det meget mere ærligt og ægte.

Når programmet starter, begynder en nedtælling på skærmen, og når tiden er gået, er programmet slut. Og skulle vi få et gigantisk grineflip, så kommer det med i programmet. Og jeg vil da slet ikke afvise at det kan ske.